Skyl linserne grundigt og sæt dem evt. i blød mens du forbereder resten. Det forkorter deres kogetid en smule.
Hak løg og hvidløg og steg et minut i olien, på en stor pande.
Tilsæt rensede, finthakkede svampe (små firkanter) og steg til al væden er fordampet.
Tilsæt karry, garam masala, gurkemeje og et skvæt vand.
Dræn linserne og steg dem med på panden et øjeblik.
Hæld 5 dl vand og bouillonterninger i og lad det simre 10-15 minutter.
Tænd ovnen på 180 grader.
Kom mere vand i efter behov, mens det forsat simre indtil linserne er møre. Det tager ca. 20 minutter og du skal ca. op på 1 liter i alt.
Nåt linserne er møre tilsættes chutney og marmeladen. Smag til med salt og peber og evt. mere chutney og marmelade.
Tag panden af varmen og pres massen ned i panden og glat ud, så det ligger jævnt. Hvis din pande ikke kan gå i ovnen, så gør dette i et ovnfad i stedet.
Pisk æg og mælk godt, og tilsæt lidt salt og peber. Hæld æggeblandingen forsigtigt over linserne og pynt med laurbærblade.
Bag I 20-25 minutter, til ægget et fast og let gyldent. Nyd gerne med ris - eller de traditionelle gule ris og en sprød salat.