Go Back
æblechips

Super sprøde æblechips

Sprøde æblechips med kanel - perfekt til madpakken eller som en sød, sund snack.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 30 minutter
Samlet tid 1 time 40 minutter
Ret Snack
Køkken plantebaseret

Ingredienser
  

  • 2 æbler Gerne et fast, sødt æble
  • 1 tsk kanel gerne ceylon kanel

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
  • Vask og skær æblerne i tynde skiver, gerne på et mandolinjern (2.5 mm)
  • Ryst kernerne ud og læg skiverne tæt, men i et lag, på 2 beklædte bageplader.
  • Drys kanel på. Du kan evt. bruge en lille si eller fingrene.
  • Bag 1 time og vend herefter alle æblerne om.
  • Bag 30-40 minutter mere, sluk ovnen og lad æblerne køle ned inde i ovnen.
  • Nyd! Eller opbevar i en lufttæt beholder.

Noter

  • Du kan sagtens lave disse chips uden kanel - eller evt. med en anden smagsgiver. Det kunne være lakridspulver, hindbærpulver eller andet. 
Keyword æble, madpakke, plantebaseret, snacks, sundere dessert