Hak hvidløg og ingefær fint.
Skær blomkålen i mindre stykker.
Varm 1/2 dl olivenolie op ved lav varme, og steg hvidløg, ingefær og blomkål i et minut eller to. Hæld vand og bouillon i og lad det simre, til blomkålen er mør.
Mens blomkålen simre, så laver du din chimichurri. Hak persille, hvidløg og chili fint - udelad evt. chiliens kerner, hvis du ikke ønsker at den bliver meget spicy. Vend det sammen i en skål med olie, oregano, eddike, salt og peber, og lad det stå og trække, mens du laver suppen færdig.
Når blomkålen er mør, river du skallen fra 1/2 citron fint, og kommer det i suppen. Pres også saften fra den halve citron og tilsæt.
Nu skal suppen blendes. Du kan bruge det udstyr du har, evt. en stavblender. Jeg foretrækker at give mine supper en tur i min vitamix blender, for at gøre den helt ensartet, men begge dele fungerer fint.
Smag suppen til med salt og peber, steg græskarkerner i lidt olie og drys med salt.