august 29, 2023

Bagte oliven/antipasti – appetizer eller tilbehør med masser af smag

Jeg har aldrig før fået serveret bagte oliven eller antipasti – og det er lidt en skam. Det smager vidunderligt! Smagen er super intens, men ikke bitter. Hvidløget bliver smørblødt og citronen ændrer karakter og giver både syrlighed og sødme, og spises med skal.

De oliven, jeg har brugt, er fra Änglamark, men vælg dem, du godt kan lide.

Jeg har én regel, når jeg bruger citrus med skal, og det er, at de skal være øko. Så det er klart min anbefaling 🍋

Du kan se en kort video af opskriften her


Du kan servere det som en appetizer eller eventuelt med ris, feta og noget frisk grønt til. Mums!

Bagt oliven/antipasti

Super smagfuld ret, perfekt som forret eller tilbehør.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Forret, Tilbehør
Køkken plantebaseret
Antal 5 personer
Kalorier 243 kcal

Ingredienser
  

  • 2 glas oliven
  • 1 glas grillede artiskokker
  • 1 helt hvidløg
  • 1 stk citron, øko
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • 1 spsk frisk timian
  • 1 drys frisk rosmarin
  • evt. chiliflager

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 °C.
  • Vask og skær citronen i tynde skriver.
  • Kom alle ingredienser i et fad.
  • Bag ca. 30 minutter, til hvidløg er helt bløde.
Keyword appetizer, forret, nem opskrift, oliven, vegansk



Tag mig gerne på instagram, hvis du prøver opskriften 📸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering